STELLAR-VINKIT JOULUKUULLE

Thursday, December 3, 2015

Joulun alla tulee aina kierreltyä keskustassa tavallista enemmän; oli se sitten lahjojen etsimistä tai ystävien tapaamista glögin äärellä - tuntuu, että jouluisessa Helsingissä tulee aina vietettyä paljon aikaa. Ja hyvä niin, sillä kaupunki on todella tunnelmallinen ja kaunis juuri nyt. Betina kirjoittikin tavasta merkitä ravintoloita aina muistiin ja joulukuutakin varten meillä on muutama ravintola ja liike ylhäällä.


BLVD26 avattiin marraskuun lopussa ja siellä käymme ehdottomasti joulukuun aikana nauttimassa after work -viinit. Samppanja- ja viinibaari on suunnattu laatutietoisille nautiskelijoille ja valikoimassa on panostettu laadukkaisiin erikoisviineihin. Baari löytyy nimensä mukaisesti osoitteesta Bulevardi 26. 

La Torrefazione on monelle jo varmasti tuttu kahvilana. Me ihastuimme viikonloppuna kovasti paikan brunssiin, joka näkyy myös kuvissa. Lautasilla valmiina annoksina tarjottava brunssi jälkiruokineen on raikasta vaihtelua notkuville brunssipöydille. Erityismaininnan kahvila saa myös erinomaisesta palvelustaan; ystävällinen ja hymyilevä palvelu jää aina mieleen.


Uudemmista brunssitulokkaista listallamme on Cafe Maya. Aamupalaa ja lounasta tarjoava kahvila panostaa luomuun ja itsetehtyyn ruokaan ja on jo kerännyt kaveripiirissämme paljon kehuja. Viikonloppubrunssin lisäksi toivomme ehtivämme piipahtamaan Mayassa jokin arkiaamu aamupalalla.

Korkeavuorenkadulle marraskuussa avatussa Maison Helsinki -liikkeessä käymme varmasti muutamankiin kertaan ihastelemassa piensisustustuotteita. Kaunis liike on houkutellut meitä tällä hetkellä vasta lasien takaa iltaisin, mutta haluamme mitä pikimmiten päästä kurkistamaan sisään!

We absolutely love Helsinki during the holiday seasons and love just strolling around the city center. The decorated windows, beautiful lighting and Christmas carols create an almost magical atmosphere in our little capital. During December we are aiming to try some new restaurants and visit some stores that we haven't yet had the chance to do yet: after-work champagne at BLVD6, brunch at Café Maya and saturday shopping at Maison Helsinki. We also highly recommend having brunch at La Torrefazione - pictured in this post. 

Betina & Tintti

2 comments:

  1. BLVD26 kiinnostaa! Paikka saa aina itseltäni plussaa, kun viinit on valinnut joku oikea asiantuntija. Maison Helsinki on myös käyntilistalla joulukuulle. Kaikki kuvat näyttää tosi ihanilta. Ensi lauantaina taion kuitenkin joulubrunssin ystäville meille kotiin. Menun suunnittelua en ole vielä edes aloittanut, kiire tulee!
    EllenR

    ReplyDelete
  2. Oi, kuulostaa ihanalta - odotamme innolla brunssikuvien näkemistä blogissa :)

    Betina

    ReplyDelete