REISS

Saturday, November 14, 2015

Yksi laadukkaiden toimistovaatteiden suosikkimerkeistäni on brittiläinen Reiss. Merkkiin olen tutustunut ensimmäistä kertaa jo hiukan kauemman aikaa sitten Amerikassa ja viisi vuotta sitten Dubaista löytämäni silkkipaita on edelleen yksi suosikeista niin toimistolle kuin juhlavampaankin tilaisuuteen. Vuosi sitten Lontoon reissullamme halusin tietysti vierailla Reissin kotimaan lippulaivamyymälässä ja kokeilin paljon vaatteita myös oppiakseni nettikauppaa varten omat kokoni merkin valikoimista. Reissin nettikauppa toimii hyvin ja toimitus Suomeen onnistuu sutjakkaasti ja erityisesti alennusmyyntien aikaan kannattaa verkkokauppaa hyödyntää.

Kuvat: Reiss

Ilahduin kovasti syksyllä, kun huomasin Stockmannin ottaneet Reissin valikoimiinsa ja jatkossa käyn varmasti aina tarvittaessa katsastamassa valikoiman myös sieltä. Reissin klassisen tyylikkäät ja naiselliset vaatteet ovat hurmanneet myös kuninkaallisia ja erityisesti Kate nähdään usein edustamassa Reissin vaatteissa. 

Asusteiden puolelta suositan katsastamaan erityisesti vyöt. Tyylikkäitä, mutta kuitenkin mielenkiintosilla yksityiskohdilla viimeisteltyjä vöitä on minusta välillä vaikea löytää ja Reissiltä olen löytänyt monta tällaista.


The British Reiss is one of my favorite brands when it comes to classy and elegant office clothes. The brand offers timeless style and even many royals like these high quality and very reasonable priced clothes. I was very delighted to find out that Stockmann took Reiss in their selection this fall and even though I mainly utilize the webshop of the brand I´m sure I will visit the Stockmann's department quite often. 


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!