INDIEDAYS BLOG AWARDS

Sunday, November 1, 2015

Juhlistimme eilen Halloweenia Indiedaysin järjestämässä Blog Awards 2015 -gaalassa, joka avasi myös osaltaan meille juhlakauden ja varsinaisen pikkumustasesongin. Koska vuoden pimein aika tarvitsee ehdottomasti hieman säihkettä ja väriä, viimeistelimme pikkumustamme kimaltavilla koruilla ja punaisilla huulilla.


Tintin pikkumusta tarkoitti tällä kertaa mustaa hametta sekä pitsipuseroa. Vaikka perinteinen LBD toki aina tyylikäs vaihtoehto onkin, on välillä kiva hakea vaihtelua kaksiosaisesta asusta ja pitsipusero on yksi helpoimmista keinoista tuoda monipuolisuutta perinteiseen asuun yksinkertaisen hameen parina. Näyttävät korvakorut ovat sesongin lempiasuste ja aina mahdollisuuden tullen sellaiset Tintin asusta löytyykin. Kaulakorua Tintti ei näyttävien korvakorujen kanssa koskaan pue, ne yhdistelmät näyttävät hyviltä oikeastaan vain kuninkallisten päällä.

Betinan illan asun fokuspisteenä toimi hieman tummempi marsalanpunainen huulimeikki, jonka kanssa tuntui luontevalta pitää asu muuten mahdollisimman yksinkertaisena. Suosittelemme muuten lämpimästi joskus kokeilemaan näyttävämpää huulimeikkiä - olemme itse ainakin arastelleet sitä ihan turhaan. Klassinen punainen tai tummempi viinisävy tuo kivaa vaihtelua ja tietynlaista hienostuneisuutta juhlameikkiin.

Onkin hurjaa ajatella, että edessä siintää jo pikkujoulukausi! Aurinkoinen ja lämmin lokakuu on jollakin tapaa pitänyt ajatukset kirkkaan kuulaassa alkusyksyssä. Eilen ympärillä juhlineet toinen toistaan upeammat Halloween-asuiset vieraat konkretisoivat kuitenkin marraskuun alkamisen ja ilta olikin erinomainen tapa ottaa vastaan marraskuu ja juhlakausi. Suurkiitos vielä Indiedaysin tiimille erinomaisesti järjestetyistä, näyttävistä juhlista!


Last night we kicked off the festive season by attending the Indiedays Blog Awards 2015 Gala. We opted out from the full-on Halloween looks and chose the simple and classic LBD route - always are a sure call! Our accessories for the night were sparkly jewels and marsala-red statement lips. 

Tintti & Betina 

4 comments:

 1. Upeita leidejä liikenteessä! Olen samoilla linjoilla korujen kanssa: näyttävät korvikset ja kaulakoru yhdessä ovat liikaa ja toimivat jotenkin itseään vastaan, kummatkaan eivät tällöin pääse oikeuksiinsa. Eri asia toki niillä kuninkaallisilla, joilla vielä tiarakin menee samaan syssyyn, hih :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis :) Ja sanoit sen juuri oikein; liiat korut toimivat nimenomaan itseään vastaan. :)

   Delete
 2. Voi olettepa olleet upeana liikenteessä! Ja heh voin niin allekirjoittaa myön tuon, että vain kuninkaalliset voivat käyttää monia koruja kerralla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Kuninkaallisten koruloistoa on ihana seurata, mutta jätettäköön se useiden suurten korujen kantaminen tosiaan vain heidän harteilleen :)

   Delete