BLACK FRIDAY

Wednesday, November 25, 2015

Erilaiset alennuskaudet ja hintahulinat tuntuvat nykyään seuraavan toistaan aina vain tiuhempaan tahtiin ja niiden merkitys tuntuu tämän myötä ehkä hiukan laskeneen. Mid-season -salet ovat juuri ehtineet loppua ja tällä viikolla Amerikassa eletäänkin jo vuoden vilkkainta verkko-ostosten viikkoa. Kiitospäivä sekä sitä seuraava Black Friday saavat alennusprosentit nousemaan korkeiksi ja näitä alennuksia olen yleensä itsekin hyödyntänyt verkon kautta. Verkkokaupathan lanseerasivat joitakin vuosia sitten mustan perjantain pikkusiskoksi Cyber Mondayn, joka keskittyi alunperin muotiin. Nykyään sekin taitaa olla levinnyt jo muihinkin toimialoihin ja alennuksetkin alkaa pääosin jo viikonlopun aikana. 

Varsinaisiin mustan perjantain hulinoihin ei minua perinteisiin kivijalkakauppoihin saisi, mutta tänäkin vuonna aion hyödyntää perjantain alennuksia verkon kautta muutamin täsmäiskuin. Listallani on lähinnä tulevien kausien vaatteita lapsillemme, niitä pyrin aina mahdollisuuksien mukaan alennuksista tehokkaasti ostamaan. Kokemukseni mukaan alennukset ovat Black Fridayn osalta aina parhaat amerikkalaisten brandien valikoimissa ja tässä muutama vinkkini perjantain ale-ostoksille. 

Kuvat

Suosikkineuleeni on vuosia ollut J Crew:n Tippi Sweater. Tämä klassikkomalli toimii erinomaisesti myös hameiden kanssa ja Säker Stilistä luin Tippin olevan myös Ebba Kleberg von Sydowin suosikki. Neule on aina eri sesonkeina J Crew:n verkkokaupassa hyvässä alennuksessa ja perjantaina sen saa varmasti hyvään hintaan.  

Kuvat


Banana Republicista olen löytänyt vuosien aikana paljon työvaatteita ja etenkin mekkojen ja hameiden osalta merkin valikoima kannattaa perjantaina tarkastaa. Työkäyttöön on välillä vaikea löytää hihallisia mekkoja ja Banana Republicin valikoimista olen löytänyt usein kivoja vaihtoehtoja silkkipaitojen lisäksi. Kuvat


GAP on ollut meillä paljon käytössä lasten vaatteissa. Merkin hinta-laatusuhde on mielestäni mainio ja erityisesti vinkkaan alennusten aikaan tarkastamaan merkin ulkovaatteet. Etenkin poikien ulkovaatteiden osalta olen tykännyt GAP:n yksinkertaisista takeista ja haalareista ja niitä meillä on pojalla ollut käytössä paljon.


Aiotteko te osallistua Black Fridayn ostoshulinoihin? 


The holiday season is about to start and it means the beginning of the biggest sale season as well. We are preparing ourselves for the Black Friday. Happy shopping!  


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!