BABY'S FIRST FALL

Sunday, November 8, 2015

Tutustuessaan elämänsä ensimmäistä kertaa Suomen pimeimpään vuodenaikaan, ansaitsee ympärilleen vain pehmeintä ja lämpimintä. Tähän tarkoitukseen hankin tytölle La Coquetan merinovillaisen asun, joka pitää vauvan lämpimänä syksyn ja talven aikana. Tämä oli itse asiassa ensimmäinen hankinta, jonka kuopuksellemme tein. Päätin nimittäin tilata asun heti sukupuolen selvittyä joko hempeän vaaleanpunaisena tai suloisena harmaana. Tämä vaaleanpunainen asu pakattiin siis jo hyvissä ajoin odottamaan näitä kylmempiä säitä ja viime aikoina se on päässyt kovaan käyttöön. Rakastan myös La Coquetan ajattoman mallisia pipoja ja sellainen sopiikin villa-asun kanssa mainiosti.


Vauvan kovasti kasvaessa alkaa soseisiin tutustuminen lähestyä ja tulevia ruokailuja varten hankin muutaman uuden lusikan. Kauniita lasten aterimia on minusta välillä vaikea löytää ja nämä Garbo & Friendsin lusikat mintun vihreänä ja haalean vaaleanpunaisena olivat juuri sopivat meille.


Samalta merkiltä löysin myös pinnasängyn pehmusteen sekä lakanat. Tytön huoneen sisustuksessa ei meillä kauheasti vaaleanpunaista ole, päävärinä on mintun vihreä ripauksella harmaata ja valkoista. Vaaleanpunaista tulee huoneeseen pienempien tekstiilien ja vaatteiden myötä joka tapauksessa ja välttääkseni pinkkiä ylilyöntiä, vältän sitä isommissa sisustushankinnoissa. Nämä värimaailmaamme erinomaisesti sopivat lakanat saivat ihastumaan tietysti myös rusettiensa ansiosta ja merkiltä löytyi muitakin kauniita vaihtoehtoja paljon.


I love to share good tips about baby essentials with you. Here are few things that have delighted me and my baby girl this fall. The softest merino wool outfit, beautiful spoons, and bedding essentials for the baby crib. A baby really needs everything warm, cozy and beautiful when meeting the Finnish fall darkness for the first time. 


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!