RAVINTOLA AITO

Friday, October 16, 2015

Uusia hyviä ravintoloita ei kotikaupungistaan ihan jokainen viikonloppu löydä, mutta sellaiseen tutustuminen ilahduttaa aina kovasti. Haluan vinkata teille erinomaisesta kortteliravintolasta, joka ei välttämättä ole kaikille vielä tuttu hiukan syrjäisemmän sijaintinsa vuoksi. Ravintola Aito on pieni ja rentohenkinen paikka, jossa on aina ystävällinen ilmapiiri. Menu ei ole laaja, mutta listalta löytyy aina liha-, kala-, sekä kasvisvaihtoehto, joka on valmistettu laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista sesongin mukaan. 

Meillä on ollut ystävieni kanssa perinteenä käydä ravintola Aitossa aina syyskuussa. Joka vuosi ravintola on onnistunut tarjoamaan todella hyvää ruokaa ja voin paikkaa käyntiemme perusteella suositella. Ruuan lisäksi ravintolan viinilista on erinomainen ja ruualle on aina saanut todella hyvät viinisuositukset. Syyskuussa tarjolla on myös aina sorsaa ja tästä pitävät ystäväni ovat sitä kovin kehuneet. Itse olen aina valinnut menusta kalavaihtoehdon ja se on joka kerta ollut loistava.Aito tarjoilee myös lounasta, mutta sitä en ole vielä päässyt testaamaan. Vaunujen kanssa en myöskään pieneen ja intiimiin ravintolaan välttämättä lähtisi, vaikka lapset ovat toki muuten paikkaan lämpimästi tervetulleita. Sunnuntaibrunssikin ravintolasta löytyy ja uskon senkin olevan erinomainen.

Aiton löytää Museokadulta Sonckin korttelista, joka on mielestäni yksi Töölön kauneimmista. Etenkin juuri tämä pätkä Museokatua sekä korttelin sisäpihat ovat kovasti mieleeni.


Restaurant Aito in Töölö is a place to recommend. The easygoing restaurant serves excellent food in comfy atmosphere. The restaurant focuses on seasonal food made of fresh and high quality ingredients and the experience has always been worth every penny. We have a tradition to visit the restaurant every September to test the fall menu with my friends. 


Tintti 

No Comments Yet, Leave Yours!