PONCHO

Wednesday, October 14, 2015

Viime vuonna kukaan trendejä seuraava ei voinut välttyä Burberryn omilla nimikirjaimilla varustetulta poncholta, joka nähtiin lähes kaikkien fashioniostojen päällä. Nämä meksikolaisperäiset neulotut viitat ovat lämmittäneet erityisesti syksyisin myös muuta kuin muotikansaa ja kuulun itse myös ponchojen rakastajiin. Ehkäpä innostukseni kumpuaa ajasta, jonka aikoinani asuin Meksikossa? 

Kevätsuosikkimme postauksessa näytin Womenasta löytämäni cashmere-ponchon ja se on osoittautunut juuri niin ihanaksi ja käteväksi, mitä tuolloin ajattelin. Keväällä poncho toimi sutjakkaasti viimeisillään olevan raskausvatsan kanssa ja nyt syksyllä se on lämmittänyt pitkälle syksyyn takin sijasta. Ilmojen kylmennyttyä olen käyttänyt sitä myös nahkatakin päällä. Yksinkertaisesti vain niin helppo ja huoleton vaate, että olen asunut siinä koko alkusyksyn ajan. Poncho on myös erinomainen vaate vetoisiin toimistoihin. Ainakin omallamme tarkoittaa talven tuleminen myös viilenevää sisäilmaa ja joka päivä mukana on oltava suuri huivi lämmittämään koneen ääressä istuvaa. 

Vauvan kanssa ponco on ollut myös mainio. Erityisesti vauvan ruokkimiseen se toimii erinomaisesti tuoden juuri tarvittavan suojan ja vauvan on mukava ruokailla pocnhon alla. Liikun itse vauvan kanssa päivisin paljon keskustassa ja tarvitsen tällä hetkellä joka päivä vaatteet, joissa vauvan ruokkiminen sujuu kätevästi. Arastelin aluksi arkaa materiaalia, mutta huoleni oli täysin turha. Tarvittaessa hellä käsipesu ja vaakatasossa kuivattaminen ovat pitäneet ponchon hyvässä kunnossa. If you are looking for a stylish wardrobe classic for early spring and fall I can warmly (literally!) recommend a poncho. This has been my favorite since I found it from Womena. My baby girl loves it too since it provides a comfy place to be fed. A beautiful poncho works with heels as well and is perfect for colder office days. 


Tintti

2 comments:

 1. Todella kiva asu! Pukisin milloin vain päälleni. Tulee mieleen vähän Kelly Rutherfordin esittämä Lily van der Woodsen Gossip Girlista hiuksia myöten. Tosin hänellä olisi ehkä korkkarit ;)

  Olen sovittanut kuukauden aikana montaa ponchoa ja mikään ei ole oikein istunut. Tuo näyttää juuri täydelliseltä ja voin kuvitella, että nahkatakinkin kanssa nappiyhdistelmä. By Piasilla on myös yksi varteenotettava vaihtoehto.
  EllenR

  ReplyDelete
 2. Kiitos kaunis :) Ja otan suurena kohteliaisuutena vertauksen Lilyyn, hän on aina tyylikäs nainen! :) Vaikka tosiaan hänen kokonaisuudessa olisi ehdottomasti korkkarit, hehe. Meillä taitaa tosiaan olla sama "signature kampaus", tämän nutturan kiepautan arjessa lähes joka päivä jossain kohtaa hiuksiini, jotta saan ne nopeasti silmiltä pois :)

  Toivottavasti löydät mieluisan ponchon pian! Tuosta by Piasista ovat monet maininneet viime aikoina, täytyy tutustua tarkemmin.

  ReplyDelete