LILLA ROBERTS

Thursday, October 1, 2015

Tykkäämme molemmat tavata ystäviä champagne-lasillisen tai cocktailin äärellä, ja tähän tarkoitukseen olemme todenneet mitä parhaimmiksi paikoiksi hotellien elegantit baarit. Olemme aina tykänneet ulkomailla ollessamme käydä pre-dinner drinkeillä tunnelmallisissa paikoissa, joissa on juttelua varten maltillinen äänenvoimakkuus, mutta kuitenkin kivan rento miljöö. Suomeen tämän tyyppinen kulttuuri on vasta rantautumassa, mutta nykyään keskustasta löytyy jo monta kivaa hotellibaaria, joissa käydä drinkillä tai kahdella. 

Meidän suosikkeihimme Helsingissä lukeutuvat Kämp, Haven ja Torni. Nyt lista saa jatkokseen uuden tulokkaan, kun Pikku-Roballe avattiin uusi Lilla Roberts -hotelli. Hotellin aulatilaan on avattu myös pieni Lilla e. -baari, jossa on kuuleman mukaan panostettu erinomaisiin drinkkeihin.
Hotellin upea art deco -henkinen aula saa vierailijan ihastumaan hotelliin välittömästi ja hotellissa on ylellisen elegantti tunnelma. Lilla Roberts kuuluu samaan hotelliketjuun Havenin ja Fabianin kanssa ja on osa Small Luxyry Hotels -ketjua. Tunnelmaltaan Lilla Roberts muistuttaakin ihanaa Havenia. 

Lilla Robertsin aamupala on myös testauslistallamme. Hotellin aamupalalle saa arkisin suunnata 24 € hintaan kello kymmeneen asti ja viikonloppuisin tarjolla on myös brunssi. Arkisin kannattaa puhelimitse ensin varmistaa, että salista löytyy varmasti tilaa. Olemme kuulleet huhuja, että brunssilta löytyy muiden herkkujen lisäksi karkkibuffet… Lounasta ja illallista on saatavilla hotellin Krog Roba -ravintolassa alakerroksessa. Ravintolassa luvataan tarjota pohjoismaista ruokaa vahvalla Helsinki-twistillä. Lilla Roberts lupaa olla hyggen koti Helsingissä ja ravintolassa onkin pian käytävä testaamassa, mitä hygge merkitsee ruuan osalta. Vaunujen kanssa liikkuville tiedoksi, että ravintolaan pääsee hyvin vaunujen kanssa ja aulahenkilökunta auttaa mielellään vaunuystävällisen reitin ravintolaan. 

Helsinki received a nice hotel newcomer when Lilla Roberts was opened in August in the centre of the city. We both love to meet friends over few drinks and stylish hotel bars are perfect places for it. Our favorite spots in Helsinki are Kämp, Torni and Haven. Lilla Roberts promises to offer excellent drinks and the luxury art deco style lobby of the hotel is a perfect place for a little relaxation in a good company. The restaurant of the hotel Krog Roba is something we want to test as soon as possible and we have heard that there is even a candy buffet in the brunch...

Tintti 

2 comments:

  1. Kiitos vinkistä! Drinkit ja brunssit kiinostaa aina ja ensi vuotta ajatellen myös paikat, jonne lapset ja vaunutkin mahtuvat. Tosi kivan näköinen! Pastisiin on myös tullut brunssi, sen menen testaamaan huomenna.

    EllenR

    ReplyDelete
  2. Ole hyvä! :) Aulan henkilökunta oli ilahduttavan avuliaasti heti auttamassa vaunujen kanssa ja siitä tuli kiva fiilis. Eli tänne voi siis hyvillä mielin rullailla :) Pastisin brunssista en ole itseasiassa kuullutkaan, kiitos siis tästä vinkistä!

    ReplyDelete