IDEAKORU

Tuesday, October 20, 2015

Omaa nimeä kantavat kaulakorut nauttivat suurta suosiota aikoinaan Sinkkuelämää -sarjan innoittamana. Carrien nimilaatasta inspiroitui moni ja laatoista tuli sen ajan it-koru. Itse en koskaan tuohon villitykseen päässyt mukaan (enhän edes olisi osannut päättää, olisinko tilannut korun oikealla etunimelläni vai yleisesti käytössä olevalla lempinimelläni…) eikä nimikorun hankkiminen tuntunut ihan omalta jutulta.

Esikoiseni synnyttyä halusin kovasti tämän trendin tyylisesti kaulakorun hänen nimikirjaimellaan varustettuna. Etsin muutama vuosi sitten korua tuloksetta, mikään löytämistäni ei vain tuntunut ihan omalta. Upeita ja arvokkaampia vaihtoehtoja tarjosivat esimerkiksi Jane Koenig sekä Vale jewellery, mutta nämä jäivät kuitenkin tilaamatta. Nyt kuopuksemme synnyttyä aloitin etsinnän jälleen uudestaan ja löysin vihdoin sen oman tapani kantaa lasteni nimikirjaimia mukanani.   Etsintäni tuloksena löysin Ideakorun sivuille, jossa erityisesti tähän tarkoitukseen löytyy Lantti-riipusta. Selattuani koruvalikoimaa löysin kuitenkin vielä paremman ja itselleni sopivamman vaihtoehdon. Minulla on ollut aina joku suhde tähtiin ja tykkään kuviosta jostain syystä hurjasti. Niinpä tiesin heti tähtiriipuksen nähtyäni, että tässä on etsimäni koru, johon haluan lasteni etunimien kirjaimet kaiverruttaa ja kantaa kaulassani.

Tähdet ovat pieniä, halkaisijaltaan vain alle 1,5cm ja korun minimalistinen tyyli viehättää minua kovasti. Tällaisessa korussa tykkään kovasti korun pienestä ja huomaamattomastakin olemuksesta, joka ei huuda olemassaoloaan. Riipuksen saa tilattua haluamallaan ketjulla ja pituudella.

Tämä on mielestäni oiva idea tulevaa Joulua ja toki muitakin lahjoja ajatellen. Uskoisin monen äidin ilahtuvan tällaisesta lahjasta ja lapsen nimikirjaimen kaiverruttaminen riipukseen tuo korulle kauniin tarinan.


Carrying a loved one's initial in a jewelry is a very popular especially among us mums. Wearing a little jewelry in honor of a child's name is a trend that has conquered even royal and celebrity moms. I found my way to pursue this trend from Ideakoru and their star necklace. The most beautiful way to always have your children with you. 


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!