BALMUIR

Sunday, October 25, 2015

Torstai-iltaisessa syysmyrskyssä tuntui kuin olisimme astuneet toiseen maailmaan, kun kävelimme lyhtyjen reunustamana sisään Balmuirin lämminhenkiselle showroomille. Erityisesti blogeista tuttu brändi loi upeat puitteet illalle pehmeän kashmirin, tuoksukynttilöiden ja muhkeiden koristetyynyjen keskellä. Herttaisten Lauran ja Jonnan emännöimän illan aikana opimme brändistä kuitenkin paljon uutta ja meitä ihastutti erityisesti Balmuirin vähemmän esillä olleet kristallituotteet sekä kauniit, pienet nahkaiset sisutusesineet. Näihin emme ole blogeissa törmänneet ja ne avasivatkin meille uuden näkökulman brändin tuotevalikoimaan. Joulupukille toivelahjalistaan taidamme molemmat kirjoittaa maailman pehmeimmän kashmir-aamutakin ja ensi kevättä jo ajatellen on Tintin kaapissa ehdottomasti paikka kauniille paisley-huiville. Mainosalalla työskentelevinä emme myöskään ammatillisesti lakkaa ihailemasta Balmuirin tekemää hienoa työtä aidosti kansainvälisenä suomalaisbrändinä. Vastaavia born global -bränditarinoita kuulee Suomessa vielä valitettavan harvoin.


Yksi ehdottomasti parhaita bloggaamiseen liittyviä puolia on mielenkiintoisten ja samanhenkisten ihmisten tapaaminen. Sen jälkeen, kun keväällä perustimme Stellarin, olemme päässeet tapaamaan niin inspiroivia haastateltavia kuin upeita, ruudun takaa tuttuja blogikollegoitamme. Onkin ollut ilahduttavaa huomata miten hyvin blogien kautta luodut mielikuvat vastaavat todellisuutta. Ilahduttavaa on ollut myös miten monet tutut niin ystävä- kuin työpiireistä ovat monien vuosien jälkeen ottaneet yhteyttä blogiin liittyen joko vain kertoakseen lukevansa blogiamme tai yhteistyöehdotusten merkeissä. Nämä kohtaamiset ja viestit ovat olleet ehdottomasti bloggaamisen parasta antia.


Kiitos vielä ihanasta illasta, Balmuir, Laura ja Jonna!

The amazingly beautiful and sunny fall made a real u-turn back to the normal October on Thursday night - with a storm, literally. In the middle of the raging wind we headed to Balmuir's showroom where the lovely ladies Jonna and Laura had organized an opportunity to get to know the Balmuir brand a little better. There couldn't be better time for enjoying an evening in a world of soft cashmere and scented candles. Balmuir has become familiar through many blogs, but we were extremely fascinated by its born global brand story and surprised by the wide product range outside the well-known favorites. 

Tintti & Betina

2 comments:

 1. Ai tekin olitte siellä! Itse tosin vain piipahdin. Tuo aamutakki on myös omalla lahjalistalla, toivottavasti joulupukilla on niitä monta varastossa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Ulla,

   Voi että - olemme todellakin menneet ristiin. Olisi ollut ihana nähdä ja jutella! Me muuten asumme niin samoilla kulmilla, että ihme ettemme törmäile kadulla :) Voisimmekin tehdä joskus vaikka asukuvaustreffit!   Betina

   Delete