KUNINKAALLISIA SYYSKUULUMISIA

Thursday, September 24, 2015

Kuninkaalliset perheet ovat palanneet syksyn myötä täyteen edustusvauhtiin ja olemme saaneet nauttia aktiivisesti päivittyvistä kuninkaallisista kuulumisista. Ruotsista saatujen ilouutisten jälkeen Victorian vatsanseutu onkin ollut suurennuslasin alla ja hän ei ole pettänyt raskaustyylissään tälläkään kertaa.  Hän näyttää myös ilahduttavasti kierrättävän asuja Estellen odotusajalta. Kruununprinsessa todella hehkuu raskauden onnea ja toivotamme hänelle helppoa ja hyvinsujuvaa raskautta. Hauskaa on tulevan vauvan syntymäpäivän osuminen kovin samoille tienoille Estellen syntymäpäivän kanssa, sama syntymäpäivä olisi aika uniikkia kuninkaallisilla sisaruksilla. 

Ruotsissa alkusyksyyn kuuluu perinteisesti valtiopäivien avajaiset ja siihen liittyvät edustustilaisuudet. Juhlallisuuksiin liittyen saimme useita asuja ihasteltavaksi ja pientä hilpeyttä aiheutti Madeleinen ja Sofian lähes identtiset asuvalinnat. Tällaista Who wore it better -tilannetta ei kuninkaallisessa maailmassa usein näe! Uskomme, että tästä lähtien asut koordinoidaan pienempiinkin tapahtumiin hiukan tarkemmin. Vaikka traditioon kuuluisikin musta-valkoinen asu naisille, ei identtisinä kaksosina esiintyminen varmasti ilahduttanut kumpaakaan prinsessaa.

Sofia on jatkanut tuttua ruotsalaismerkeissä edustamista alkusyksyn tilaisuuksissa. Asut ovat olleet syksyn trendejä tiukasti noudattavia ja viimeisin beige poolokauluksellinen mekko sopi trendiprinsessalle erinomaisesti. Sen sijaan antaisimme mielellämme Sofialle hieman tyylikonsultointia sopivasta helman pituudesta, tämä hame ei nimittäin mielestämme eleganttia prinsessapituutta saavuta.

Hovi julkaisi tällä viikolla suloisen perhepotretin. Estelle ei petä koskaan!
Kuva: Anna-Lena Ahlström, Kungahuset.se

Madeleine on asettunut perheensä kanssa Lontooseen ja hänen uusista asuinalueista ja luksuksen täyttämästä arjesta on luonnollisesti ehditty jo saada kaikki tärkeä tietoon. Leonoren päivät kuluvat viihtyisällä yksityisklubilla leikkien ja Madeleine on varmasti päässyt tutustumaan klubilla samanhenkisiin äitituttaviin samalla kun pienokaiset nauttivat baby-joogasta tai oppivat tärkeitä taitoja sushi-kurssilla. Me tietysti toivomme ja odotamme kovasti näkevämme Leonoren ja Georgen leikkitreffeillä, toivottavasti Kate kutsuisi ruotsalaiset kollegansa visiitille Kensingtonin palatsiin. Siinäpä vasta olisikin kuninkaallinen power-couple joidenkin vuosien päästä! 

Kate on palannut takaisin edustamaan äitiyslomalta ja päivittänyt jälleen hiustyyliään leikkaamalla otsahiuksiaan vielä hieman rohkeammiksi. Syksyn aikana toivomme näkevämme suloisesta Charlotesta lisää kuvia, hänkin on jo kasvanut varmasti paljon sitten viime näkemän! Harry-sedän uumoillaan puolestaan palanneen takaisin yhteen entisen tyttöystävänsä kanssa ja syntymäpäivien viettäminen Cressidan kanssa antoi huhuille lisää vahvistusta.

Espanjan kuningatar Letizia pääsi viettämään syntymäpäiviään kuninkaallisillekin harvinaisella tavalla; Obaman vieraana Valkoisessa talossa. Tapaamisesta julkaistuissa kuvissa näkyy Michelle Obaman uusi hiustyyli, joka seuraakin samaa trendiä, kuin Letizian keväällä napsaistu reipas polkka. Letizia tuntuu olevan entistä enemmän ihastuneempi Hugo Bossiin ja elegantin selkeälinjaiset mekot ja jakut tuntuvat näkyvän vähintään joka toisessa edustusasussa.

The royal calendars are filled with different engagements again and the royal families have kept us busy following all the royal gossips. The royal September in a nutshell: Madeleine has settled well in the luxury London life and her big sister Victoria delivers perfect pregnant outfits. Kate has updated her hairstyle again and we are waiting for a royal play date with George and Leonore. 

Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!