HELSINGIN EDUSTALLA

Wednesday, September 16, 2015

Kuten aiemmin kerroinkin, on meillä jokavuotinen perinne käydä juhlistamassa hääpäiväämme NJK:lla. Perinteeseen kuuluu tietysti erinomaisen illallisen lisäksi saaren kauniista maisemista nauttiminen. Joka vuosi olemme onnekkaasti saaneet nauttia upean kultaisesta auringonlaskusta venettä odotellessa ja tällöin on myös yleensä otettu muutama kuva muistoksi. Tämän ansiosta arkistoihini onkin kertynyt jo hauska kuvasarja Helsingin edustalta viiden vuoden ajalta. 

Jonain vuonna pidämme ehkä mieheni kanssa kahdenkeskiset rapujuhlat merkkipäivänämme, ravintolassa raikaavat nimittäin aina iloiset snapsilaulut juhlan ajankohdan vuoksi. Toistaiseksi olemme kuitenkin keskittyneet ravintolan kauniisiin ja herkullisiin kalaruokiin, jotka ovat mielestäni Helsingin parhaimmistoa.


Joka vuosi ihastelemme myös Helsingin siluettia. Vaikkei se tarjoilekaan mahtavia pilvenpiirtäjiä, on pääkaupunkimme siluetti mielestäni todella kaunis. Ja vuosien varrella otetuista kuvista on myös hauska seurata, millaisia muutoksia siihen on tullut. Skywheelista tykkään itse kovasti ja sopii Helsingin maisemaan minusta erinomaisesti. Tulevina vuosina Katajanokan maauimala tulee maisemaa ainakin hiukan muokkaamaan ja mielenkiinnolla seuraan tietysti myös Guggenheimin museon suunnitelmia.

Kaksi vuotta sitten asuna oli edelleen paljon käytössä oleva kokonaisuus. Tuolloin pääsimme viettämään kahdenkeskistä iltaa myöskin keskeltä vauva-arkea, esikoisemme oli tuolloin vasta 4 kuukautta.As I wrote earlier we always celebrate our wedding anniversary in NJK. After the tasteful dinner we always take few photos in the beautiful sunset and this tradition provides us a fun "in front of Helsinki" photo serie. 

Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!