FALL IN LOVE

Sunday, September 6, 2015

Rakastan vuodenaikojen vaihtumista ja alkusyksy on ehkä se oma suosikkini. Aikanaan halusimmekin ajoittaa omat häämme juuri tähän hetkeen, kesän ja syksyn vaihteeseen. Aivan alkusyksyn aikaan, jolloin kesän rippeet ovat vielä vahvasti läsnä, mutta ilmassa tuoksuu jo selkeä syksy. Hääpäiväämme on jokaisena vuonna kuulunut sama perinne; illallinen kahdestaan samassa paikassa, jossa viisi vuotta sitten tanssimme ikionnellisina häitämme. NJK:lle Helsingin edustalle.

Tänäkin vuonna saimme onneksi lapsemme hyvään hoitoon ja pääsimme mieheni kanssa viettämään iltaa erinomaisen ruuan äärelle. Tänä vuonna illallinen oli senkin vuoksi erittäin odotettu ja tärkeä, että pääsimme ensi kertaa tytön syntymän jälkeen ihan kahdestaan liikkeelle. Skål!


Vähintään kerran kesässä on minusta muutenkin ihana syödä jossakin Helsingin edustan saaren ravintolassa ja NJK on näistä oma suosikkini. Maisemat ovat isoista ikkuinoista niin mielettömät suoraan Kauppatorin edessä ja ravintola ihan hurjan tunnelmallinen ja parhaimmillaan ehdottomasti loppukesästä iltojen jo pimennyttyä. Olen onnentyttö, kun sain tanssia unelmieni hääpuvussa juuri tässä suosikkiravintolassani.

Hääpäivä on myös hyvä hetki aina pysähtyä miettimään, mitä kaikkea sitä onkaan ehtinyt näinä vuosina tapahtumaan. Viiteen vuoteen mahtuu niin paljon suuria asioita uusine koteineen ja kahden lapsen syntymineen, että välillä tämän kaiken ajatteleminen saa ihan hengästymään onnesta. 
Friday was far from normal since we celebrated our fifth wedding anniversary. Every year we celebrate the day with a dinner in NJK, the same restaurant that was our wedding venue. Every year I feel so lucky that I got to dance the night away in my dream come true wedding gown in my favorite restaurant. And I feel so lucky to be a wife to the best men in the world.  


Tintti


Postauksen kuvat: muut Sakari Röyskö, toiseksi viimeinen oma.

No Comments Yet, Leave Yours!