A BOW KIND OF GIRL

Monday, September 14, 2015

Ensimmäiset syysviikot on minulle ehdottomasti vuoden inspiroivinta aikaa pukeutumisen suhteen; vaikka toki rakastan rentoja ja raikkaita kevät- ja kesävaatteita, on syksy kuitenkin tyylillisesti huomattavasti enemmän minua. Toki myös fashion weekeilla on valtava merkitys inspiroitumiseen. Noora nimesikin syyskuun osuvasti "preppy-tyylin kuukaudeksi", joka kuvaa hyvin myös minun alkusyksyn pukeutumistani. Ensimmäisinä hieman viileämpinä päivinä on ihana pukeutua ryhdikkäisiin preppy-henkisiin vaatteisiin syksyn uusien projektien alkaessa. Tänä vuonna valkoiset kauluspaidat (liekö syynä Gantin kampanja?) ja erityisesti rusettipaidat ovat nousseet suosikeikseni. Tässä työpäivän asussa tyttömäinen rusettipaita sai kontrastiksi marsala-sävyiset kynnet ja (minulle) hieman tavallista "edgymmät" kengät. 

Naapurustomme suloiset koirat tuovat muuten aivan oman lisänsä jo muutenkin koomiseen asukuvien ottamiseen; yhtäkkiä huomasimme takanani olevalla parvekkeella maailman hellyttävimmän pienen poseeraajan!

Onko joku trendi ihastuttanut teitä erityisesti tänä syksynä? Even though I'm a full-on summer girl, I absolute love fall when it comes to fashion. This year it's been all about ultra-preppy with bows for me. 

Betina

4 comments:

 1. Onpas ihana ja kaunis asu! Ja ihana pieni poseeraaja myös parvekkeella <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, Emma <3

   Eikö olekin ihana! Keskittyminen hävisi täysin, kun näimme tuon söpöläisen katselemassa meitä parvekkeelta :)

   Delete
 2. Minä sen sijaan olen ollut vielä toistaiseksi ihan hukassa pukeutumisen suhteen. Roikun ikävästi kesän ja syksyn välillä eikä päälle tunnu päätyvän mitään kivaa. Hyvä kuulla, ettei tämä vaivaa kaikkia. :)

  Miia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa myös enemmän kuin tutulta :) Kollegani naureskeli viime viikolla asulleni, jossa yhdistyi sulassa sovussa kiilakorkosandaalit, takki ja iso kashmir-huivi!

   Ihana blogi teillä! :)

   Delete