MY NEW YEAR'S RESOLUTION

Sunday, August 30, 2015

Teen harvemmin uudenvuoden lupauksia, mutta tänä vuonna tein yhden: lupasin itselleni yrittää käyttää enemmän housuja. Tämä kuulostaa ehkä hassulta, mutta en oikeasti ollut käyttänyt housuja vuosikausiin - en vain yksinkertaisesti kokenut niitä omakseni tai tyyliini sopivaksi. Ajatus kokeiluun lähti lukemastani artikkelista, jossa kerrottiin ihmisen jämähtävän niin pukeutumisen kuin meikkaamisen osalta helposti siihen tyyliin, jota on suosinut "in your late twenties". Sen aikakauden tyylistä tulee ikään kuin mukavuusalue, johon helposti palaa ja tukeutuu.

Preferoin ehdottomasti vieläkin mekkoja ja hameita, mutta housut ovat tulleet onnistuneesti osaksi vaatekaappiani ja etenkin vapaa-ajan asujani, kuten tässä päivän asussa Töölönlahdella. Olen muuten vasta tänä kesänä löytänyt Töölönlahden herttaiset kahvilat: Sinisen Huvilan Kahvilan ja Taideterassin. Aivan ihania kesäkahvipaikkoja! 


I rarely make new years' resolutions, but this year I decided to make an exception. I promised myself to try to wear more pants. This might sound silly, but to be honest - I'm a full-on dresses and skirts kind of girl and pants just haven't been my thing. Inspired by an article saying that people often get stuck in their "late 20s" style, I have managed to integrate some jeans and pants into my wardrobe - and actually enjoyed wearing them. 

Betina  

2 comments:

 1. Täällä on toinen ikuinen hametyttö, joka kovasti aina yrittää housuilla, mutta silti jänistän usein. Syy johtuu armottomasta mulla on valtava takapuoli -kriisistä. :D Hameilla sen saa peitettyä. :D

  Voisitko tehdä hius- ja meikkipostausta? Näissäkin kuvissa olet niin kauniina! Millä olet nuo upeat laineet hiuksiisi loihtinut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos todella herttaisesta kommentistasi! Kokeile vain housuja rohkeasti - vaatii vain hieman totuttelua ;)

   Voi miten kauniisti sanottu - voin ehdottomasti tehdä! Laineet olen tehnyt Remington Pearl Pro Curl -kihartimella ja lopuksi harjannut auki :)

   Delete