HUGO

Sunday, August 23, 2015

Meillä on erään tyttöporukan kanssa loppukesän traditiona "ladies' cocktail tour", jossa vieraillaan yhden illan aikana jokaisen kotona yhdellä cocktaililla ja pienellä suolaisella. Tarjoiluja suunnitellaan hartaasti etukäteen ja drinkkivalinnat pidetään yllätyksenä tarjoiluhetkeen saakka. Konsepti on toiminut mahtavasti - suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Olen myös kuullut hauskoja kokemuksia kiertävistä illallisista, joissa nautitaan alku-, pää- ja jälkiruoka eri kodeissa. 


Tänä vuonna suunnittelin kattauksen ulos ja valitsin juomaksi Pohjois-Italiasta kotoisin olevan Hugon, johon ihastuin viime kesänä NJK:lla. Hugo on ihanan raikas kesäinen juoma, joka on helppo ja nopea valmistaa. Juoman makeutta ja vahvuutta voi säädellä helposti vichyn, siirapin ja limen määrällä. Täydellinen valinta esimerkiksi helteisen loppukesän illallisille alkumaljaksi.

Tarvitset: 

10 cl proseccoa (käytin tällä kertaa cavaa, mutta prosecco on varmasti parempi valinta!) 
10 cl vichyä 
5 cl seljankukkasiirappia / -mehua
paljon tuoretta minttua
limeä


We have this tradition with a group of girls of a "Ladies' annual cocktail tour". The idea is that we have a cocktail at each of our houses during one night. The cocktails are kept as a secret until served - and boy are they well prepped and planned in advance. My choice of the year was a northern Italian drink called "Hugo" which is perfect for late summer night evenings. It's a mix of prosecco (10 cl), Pellegrino (10 cl), elderflower syrup (5 cl) and lots of fresh mint and lime. Highly recommended!

Betina

No Comments Yet, Leave Yours!