HAIR ACCESSORIES

Thursday, August 13, 2015

Muutamana viime vuonna erilaiset hiuskoristeet ovat olleet kovassa suosiossa erityisesti kukkapantojen ja -koristeiden muodossa. Kukkaseppeleet ovat tuttu näky kesäisissä tapahtumissa ja erityisesti festarilookeja maailmalta selatessa on erilaisia hiuksiin aseteltuja kukkakoristuksia näkynyt paljon. Hiuskoristeisiin on alkuvuonna kiinnitetty huomiota näytöslavoilla ja esimerkiksi Met Gaalassa keväällä eivät hius- ja etenkään kukkakoristeet jääneet varmasti keneltäkään huomaamatta. 

Suomessa on ehkä hiukan vähemmän vielä hiuskoristeita totuttu käyttämään ja aika harvoin kovinkaan koristeltuja kampauksia juhlatilaisuuksissakaan näkee. Itse rakastan erilaisia hiuskoristeita ja viimeistelen juhla-asuni mielelläni sellaisella. Hiuksissa käytettävien asusteiden kanssa täytyy kuitenkin olla aika tarkkana, sillä kokonaisuudesta saattaa helposti tulla ylipukeutunut.

Yksi omista suosikkiasusteistani on jo varmasti kymmenen vuotta vanha panta, jonka hankin aikoinaan Anthropologiesta. Pannan kanssa muu kampaus pysyy aina hyvin yksinkertaisena, helpoimpia ovat ehdottomasti erilaiset rennon yksinkertaiset niskanutturat. Kuvassa näkyvä hame on muuten varsinainen luottovaate. Monen monta vuotta vanha hame on aikoinaan H&M:ltä hankittu ja se on juhlinut kanssani niin Cannesin rannalla mainosväen keskellä, New Yorkin oopperaillassa kuin molempien lasteni ristiäisissä. Ballerinahame muokkautuu helposti tilaisuuteen sopivaksi yläosaa vaihtamalla ja on pituutensa ansiosta todella monipuolinen. Eniten olen sitä käyttänyt silkkisen t-paidan kanssa, mutta silloin, kun näkyvin juhla-asusteeni on sylivauva, on helposti rypistyvä silkki vaihdettava käytännöllisempään materiaaliin.


Hair accessories have conquered not only the festivals but runways as well. Especially floral headbands are a very common accessory paired to a summer dress. I like to finish my party look with a hair piece and would love to see hair accessories becoming more popular.  


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!