GRILLATTU FETA

Monday, August 10, 2015

Kaipaatko jo uusia ideoita grilliruokiin? Tässä sinulle yksi mainio ja todella helppo vinkki, mikäli et ole vielä kokeillut; grillattu feta. 

Olemme grillanneet fetaa muutamaan otteeseen hiukan eri tavalla ja voin lämpimästi suositella tätä herkkua. Toimii mainiosti lisukkeena ihan sellaisenaan tai esimerkiksi yhdessä kasvisten kanssa grillattuna. Tai miltä maistuisikaan tämä vesimelonisalaatti grillatun fetan kanssa?


Olen käärinyt fetan folioon ja lisännyt alle sekä päälle runsaasti oliiviöljyä. Juustokimpaleen päälle olen rouhinut mustapippuria ja silpunnut reilusti timjamia. Sitten vain kuumaan grilliin n. 15 minuutiksi ja herkku on valmis.

Viimeksi kokeilimme fetaa yhdessä bataattikuutioiden kanssa. Grillattu feta muodostaa makean bataatin kanssa mahtavan makuparin. Tätä nyyttiä varten pyöritin ensin bataattikuutiot kulhossa oliiviöljyssä ja lisäsin hiukan suolaa ja paprikajauhoa mukaan. Sitten yhdessä folioon fetan kanssa ja lisäsin myös hiukan timjamia joukkoon mukaan. Grillissä n. 15-20 min, kunnes bataatit ovat pehmeitä ja maukas lisuke on valmis.
Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!