BUGABOO DONKEY DUO

Friday, August 21, 2015

Vaunuistamme on kyselty paljon ja ajattelin tehdä niistä kiinnostuneille tämän ihan oman postauksen, sillä hyvä vinkkikin minulla on antaa vaunujen ostopaikaksi. Ja tämä vaunumaailma on muuten jostain syystä itseäni ihan hurjan paljon kiinnostava ja kuten miehet autoja, rakastan tutkia vaunumalleja ja niiden teknistä tietoa. 

Lapsillamme on ikäeroa aika tismalleen kaksi vuotta ja pääasiassa itseäni auttamaan halusimme hankkia tuplarattaat. Kaksivuotiaan kanssa alkaisi pärjätä jo aika kivasti ilman kunnon rattaita, mikäli ei harrasta pitkiä kävelymatkoja. Itse tykkään kuitenkin kävelylenkeistä todella paljon ja tuo hiukan vilkkaan puoleinen poikamme on ihan hyvä saada välillä rattaisiin istumaan, jotta matkat sujuvat paremmin.


Arjessamme minulle on tärkeää saada vaunut muutettua lennosta yksöisrattaiksi ja koska halusin lasten istuvan vierekkäin, oli markkinoilla käytännössä ainoastaan yhdet meille sopivat rattaat; Bugaboo Donkey Duot. Aiemmat vaunumme olivat Emmaljungat ja Donkeyt olivat meille siis hyppy Bugaboon tuntemattomaan maailmaan. Nyt muutaman käyttökuukauden jälkeen uskallan vaunuja omasta puolestani suositella ja vaunut ovat toimineet juuri odottamallani tavalla. Donkeyt toimivat näppärästi yksöisrattaina ja muuttuvat todella kevyesti tupliksi. Lapset näyttävät vaunuissa viihtyvän ja itselläni ei tule juurikaan huonoja puolia rattaista mieleen. Muotoilultaan Bugaboot ovat aina miellyttäneet silmääni eniten ja tykkään Donkeyn ulkonäöstäkin ihan hurjasti.

Kevyttä juoksemista olen Donkeyjen kanssa kokeillut (yksöisrattaina) ja siinä ne kyllä ovat selkeästi Emmaljungia huonommat. Mutta reippaat kävelylenkit ja erityisesti kaupunkikäyttö vaunujen kanssa sujuu sutjakkaasti. Kestävyydestä en luonnollisesti vielä muutaman kuukauden jälkeen osaa sanoa, mutta ainakin tähänastisen kokemuksen perusteella rattaat vaikuttavat lujalaatuisilta. Vaunukopan vieressä oleva kori on osoittautunut todella käteväksi etenkin kauppareissuilla. Vaunut ovat duona yllättävän kapeat ja olen esimerkiksi mahtunut niiden kanssa ilman ongelmia lähikauppaamme sekä kahviloihin.

Bugaboota myydään Suomessa kovin rajoitetusti ja itse hankin vaunut suoraan Hollannista. Löysin pienen etsinnän jälkeen Moeders Mooiste -verkkokaupan, joka toimitti vaunut Suomeen ilman kuljetusmaksua. Olin tykästynyt aikaisempien vuosien malliston sand-kuosiin ja tämä verkkokauppa oli itse asiassa ainoa kauppa, josta tätä kuosia enää löytyi. Haluamani värin lisäksi kaupassa oli lähtökohtaisesti paljon Suomea alemmat hinnat ja sain neuvoteltua hyvän pakettihinnan ostaessani mukaan paljon lisävarusteita. Kaupat sujuivat sukkelasti sähköpostitse ja vaikka toimitusaika olikin hiukan pidempi, olin kauppaan todella tyytyväinen. Tarvittaessa takuuasiat hoituvat myös suoraan Hollantiin.


Bugaboo Donkey Duo was my choice for our duo-strollers and I can highly recommend these. The stroller is very easy and light to push even on duo position. I ordered it online from Moeders Mooiste and the buying and delivery went smoothly. Tintti

1 comment:

 1. Moikka! :)

  Ajattelin tänään tilata buffalot samasta verkkokaupasta (sain heiltä itsekin parhaan tarjouksen) ja tulikin mieleen kysyä että onko sulla ollut tarvetta reklamoida moeders mooistelle? Miten reklamaatio on onnistunut ja kuka maksaa postimaksut?
  Oletko ollut tyytyväinen päätökseesi tilata heiltä vaunut? :)
  Kiitos sulle tosi paljon jos jaksat vastailla mun kysymyksiin!

  Terkuin,
  Linnea

  ReplyDelete