KÖKET

Sunday, July 5, 2015

Brunssit ovat erinomainen tapa ystävien tapaamiseen viikonloppuisin ja erityisen hyvä tapa se on mielestäni lapsiperheille. Aikataulun puolesta brunssi on nimittäin helppo vaihtoehto, oli lapsia sitten oikeastaan minkä ikäisiä tahansa. 

Uusien brunssipaikkojen testaaminen on tietysti aina enemmän kuin tervetullutta vanhojen suosikkien rinnalle ja  muutama viikko sitten kävimme kokeilemassa juuri auennutta Köketin kesäbrunssia. Torikorttelit ovat pala kauneinta Helsinkiä ja sijainti Kiseleffin talossa luokin brunssille uniikin tunnelmansa. Satuimme itse paikalle Pride-juhlien jälkeisenä aamuna, normaaliin sisustukseen saimme siis lisänä hiukan normaalista poikenneet teemakoristeet. 

Itse brunsista tykkäsin kovasti; tarjolla oli ruokia laaja valikoima ja kaikki tuntui tuoreelta sekä houkuttavalta. Valittavana oli niin aamupalapainotteisempaa puuroa, leipää, munakasta, jugurttia ja myslejä sekä ruokaisampia salaatteja, focacciaa sekä kanavartaita. Omat suosikkini olivat ehdottomasti herkulliset salaatit, hummukset sekä focaccia.


Jälkiruokapöydän letut saavat minut aina hyvälle tuulelle ja Köketin letut olivat vielä erityisen hyviä. Pöytää varatessa voi myös tilata valmiiksi kuohuviinipullon pöytään ja se oli paitsi erittäin hyvää (luomucavaa), myös erinomaisesti kokonaisuuteen sopivaa. Kaiken kaikkiaan brunssi oli mielestäni hintansa arvoinen ja brunssia voinkin lämpimästi suositella. 


Looking for a new brunch place in Helsinki? Try Köket in the unique Kiseleff house. Their summer brunches just opened and get thumbs up. 


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!