PARTY PLANNING

Thursday, June 25, 2015

Kotonamme eletään tällä hetkellä juhlatunnelmissa, edessä ovat nimittäin tyttäremme ristiäiset tulevana lauantaina. Tällä kertaa valmistauduin juhliin jo todella hyvissä ajoin pitkin kevättä, nyt toista kertaa kastejuhlia järjestäessä osaa onneksi hoitaa monen monta tarpeellista asiaa etukäteen valmiiksi. Pinterest -kansio on tietysti ollut erinomaisena apuna suunnittelussa ja tähänkin juhlaan se on tarjonnut paljon ideoita. Kun kotona on kaksi pientä lasta, joista toinen vielä paljon sylissä viihtyvä vastasyntynyt, osaa tätä kaikkea valmistelua kovasti arvostaa.

Kutsut ostin Papershopista jo maaliskuussa törmätessäni juuri oikean sävyisiin ja muutenkin teemaamme sopiviin malleihin. Tekstin kirjoitin sitten tietysti vasta, kun ristiäispäivä päätettiin ja juhlien osalta kaikki muukin varmistui. Valmiisiin kutsuihin on helppo lisätä pieni oma lisä käsityönä niin halutessaan ja valmiitakin kutsuja saa helposti personoitua. Kun saimme heti tytön syntymän jälkeen varmistettua papin toivomallemme juhlapäivälle, laitoin kutsut samoin tein postiin, jotta saimme kesälomakuadelle osuvista juhlistamme mahdollisimman aikaisin tiedon kutsuttaville. 


Juhlatarvikkeita olen viime vuosien aikana hankkinut muutamasta luottopaikasta ja tälläkin kertaa löysin kaiken tarpeellisen tutuista kaupoista. Ranskalainen My Little Day toimittaa Suomeen kauniita erilaisiin juhliin liittyviä tarvikkeita ja olen kauppaa käyttänyt usein. Täältä löydät varmasti haluamasi väriset pillit, pom pomit ja muut pöytäkoristeet. Confettista löytyy puolestaan juhla- ja leivontatarvikkeita laidasta laitaan ja Espoon Niittykummussa sijaitsevassa myymälässä on tullut vierailtua aina ennen lastenjuhlia. Juhlahumua sekä Vispilänkauppa -verkkokaupoista löytyy puolestaan Miss Etoilen kauniita cup cakes -vuokia sekä paljon muuta juhlaan tarvittavaa rekvisiittaa. Itse tykkään panostaa juhlissa kauniin kattauksen lisäksi silkkipaperista tehtyihin pom pom -koristeisiin sekä viirinauhoihin, joiden avulla saa helposti näyttävyyttä juhlatilaan.

Helsingin suloisin karkkikauppa Sweetheart myy myös jonkin verran juhlatarvikkeita ja herkkujen lisäksi olen hankkinut kaupasta paperikoristeita sekä cup cakes -vuokia. Pastellisen tarjoilupöydän viimeistelee teemaväreihin sopivat JellyBellyt, joita Sweetheartista löytyy muutamia eri makuja.


Tarjoiluiden sekä teemaan sopivien koristeiden lisäksi tärkeässä roolissa juhlissa ovat kukat. Kävin tilaamassa kukkakaupasta alkuviikosta toivomani kaltaiset kukkakoristeet, jotka noudamme juhlapäivän aamuna kotiimme. Tällä hetkellä luonnonkukat ovat kovin kauniita ja niitäkin hyödynnämme juhlissamme etenkin terassille asetettavien kimppujen osalta.It's time to celebrate my baby girl's christening on Saturday and this mom is enjoying the preparations to the fullest. 


Tintti

Kuvat: Pinterest

2 comments: