MY SUMMER ESSENTIALS

Wednesday, June 17, 2015

Vaikka kesä aivan mahtavaa ja omalla tavallaan parasta aikaa vuodesta onkin, ei kesäpukeutuminen välttämättä kuulu suosikkeihini. Vuodesta toiseen olen huomannut kaivavani talven jälkeen säilöstä kesävaatteita, joita on tullut käytettyä edellisinä vuosina kovin vähän ja jotka eivät jotenkin tunnu omalta. Muutaman viime vuoden aikana olen kuitenkin oppinut ne omat kesägarderobini kulmakivet ja viime viikolla kesävaatteita esiin ottaessani totesinkin, että oma kesätyylini syntyy kovin pienellä määrällä vaatteita. 

Ehdottomasti eniten tykkään kesällä käyttää kauluspaitatunikoita sekä -mekkoja. Vaatekaapistani löytyy muutamia erilaisia tunikoita ja oversize-kauluspaitoja viilentämään kuumimmilla helteillä sekä lämmittämään kylmempiä kesäpäiviä. Ja toimivatpa nämä mainiosti myös bikinienkin päällä rannalla ja ovat tarpeeksi siistejä myös rannalta suoraan ravintolaan siirryttäessä. Näitä pakkaan eniten aina myös matkoille mukaan ja toimistollekin nämä kelpaisivat kesäpäivänä.

Farkkusortsit kuuluvat myös kiinteänä osana kesäpukeutumiseeni hameiden ja muiden shortsien kanssa. Malliltaan ne eivät saa olla liian tiukat eivätkä liian lyhyet, kuvissa näkyvät löysin H&M:ltä viime vuonna. Farkkushortsien lisäksi kesään kuuluu pitsi ja pitsisortseja ja -hameita löytyy vaatekaapistani myös useampia muutamassa eri värissä.

Näiden lisäksi tarvitaan vain laadukkaita t-paitoja muutamassa eri värissä sekä muutama kesämekko ja kesän vaatekaappini onkin aikalailla asusteita vaille valmis. Varma kesän merkki on myös valkoinen kynsilakka, joka kuuluu kesävarpaisiin joka vuosi.


Jalastani löytyy kesällä lähes aina espadrillokset. Parempia ja mukavampia kesäkenkiä en tiedä ja näitä hankinkin aina kesän lopussa alennusmyynneistä jo seuraavaa kesää varten. Kovassa kulutuksessa espadrillokset eivät itselläni ainakaan kestä muutamaa kesää pidempään, mutta onneksi tossuja myös löytää edullisesti. Suomesta parhaat espadrillokset olen löytänyt Kapteeninkadun Lifestylestä ja netistä olen tilannut KiWiltä useamman parin.

Kesän vaatekaappi on tämän vuoden osalta valmiina, nyt puuttuukin enää se kesä!


My summer essentials are comfortable loose skirt dresses, tunics and easy going shorts. With these I only need few summer dresses and my summer wardrobe is basically ready. My foot love espadrilles and I always have several pair ready for the summer. The only thing missing now is the summer. 


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!