LESS IS MORE

Thursday, June 11, 2015

Raskauden viimeisten viikkojen suurin helpotus pukeutumisen osalta oli ehdottomasti pitkän odotuksen jälkeen saapunut kevätsää, joka mahdollisti kevyemmät kokonaisuudet. Pukeutuminen suuren vatsan kanssa on huomattavasti helpompaa, kun ei tarvitse miettiä takkeja tai talvisempia kenkiä ja ulkona pärjää kevyemmillä kerroksilla. Tämä aika, kun bleisereitä saa käyttää takkeina, on yksi suosikkiaikojani pukeutumisessa muutenkin ja viimeisinä viikkoina vatsan kanssa se ilahdutti erityisen paljon. 

Normaalisti tykkään käyttää paljon asusteita ja muita yksityiskohtia tuovia elementtejä asuissani, mutta suuren vatsan kanssa tuntui parhaalta pitää asukokonaisuudet ihan todella yksinkertaisina. Suuri vatsa toimii omana asusteenaan ja tuo kokonaisuuksiin niin paljon huomiota, että muu asu tuntui  mukavimmalta todella minimalistisena. Huivit ja korut saivat jäädä aivan loppuraskaudessa odottamaan litteämpiä aikoja ja normaalia pukeutumistani ja näinä aikoina vähemmän oli todellakin enemmän. 


I totally love the spring weather that allowed me to use lighter outfits during the last weeks of my pregnancy. The big bump worked as it's own accessory and I kept my late pregnancy outfits really simple. 


Tintti

4 comments:

 1. Moikka!
  mikä hihna sinulla on tuossa noessa? :)
  teillä on tosi kiva blogi!
  t.Riina

  ReplyDelete
 2. Kiitos! :)

  Ja tarkka bongaus! :) Hankin laukkuun nyt keväällä pidemmän hihnan LV:n myymälästä Helsingistä. Heiltä löytyi kolme vaihtoehtoa, kaksi normaalin vaaleanahkaisena ja sitten tämä pisin vaihtoehto tummana kuosina. Lapsen kanssa kädet vapaaksi jättävä laukku on uusi musta ja halusin saada laukusta olan yli menevän version. Ja näin se onnistui näppärästi ja laukku saa paljon käyttöä myös vauva-aikana :)

  ReplyDelete
 3. Moi!
  kiitos vinkistä ja vastauksesta! mulla on toi laukku myös mutta tulee jotenkin tosi vähän käytettyä just siksi että laukun oma hihna on vähän lyhyt/laukku on vaikea sulkea koska olalla laukku jää niin "ylös" (vähän vaikea selittää).. pitääkin käydä myymälässä vähän kyselemässä hihnoista, ei olisi tullut itselle mieleen! :)
  t.Riina

  ReplyDelete
 4. Ymmärrän täysin tuon "jää liian ylös" ja se on tosiaan välillä haittaa laukun käyttöä, kun kättä ei saa sujuvasti laukkuun sisälle :) Tämä oma hihnani oli 160€, jos tarvitset hintatietoa :)

  ReplyDelete