SIZE 0

Monday, May 18, 2015

Äitinä pääsen monen muun ihanan asian lisäksi nauttimaan suloisen pehmeästä lastenvaatemaailmasta. Tästä ajasta, jolloin saan vielä itse päättää, miten lapseni pukeutuvat, otan myös kaiken ilon irti. Rakastan kauniita lastenvaatteita ja etenkin perinteiset ranskalaiset merkit ovat sydäntäni lähellä. Kokosin tähän muutamia omia suosikkimerkkejäni ja linkkejä hyviksi toteamiini kauppoihin, joita voin muille äideille lämpimästi suositella.

Jos pitäisi valita vain yksi, olisi se ehdottomasti ranskalainen Jacadi. Etenkin poikien vaatteiden osalta Jacadi on ollut todellinen suosikkimme, merkiltä kun löytyy kauniita poikien vaatteita laajalla valikoimalla. Tyttöjen puolelta etenkin kauniit seilorihenkiset mekot tulevat varmasti tulevina vuosina tutuksi. Vauva-aikana kaulukselliset bodyt sekä laadukkaat sekä herkullisen väriset neuletakit ovat olleet todella runsaassa käytössä.


Petit Bateau on suosikkini bodien sekä alusvaatteiden osalta. Merkin bodyt ovat kestäneet kovaa käyttöä ilman kulumista ja perinteiset raidalliset kuosit miellyttävät minua kovasti. Pojalle meillä on kesäisin ollut käytössä merkin shortsihaalareita ja nämä ovat olleet myös erinomaisia. Suosikki college-housumme päiväkotikäyttöön ovat myös Petit Bateaulta hankittu ja onpa merkiltä löytynyt myös lempisadetakit sekä pojalle että äidille. 

La Coqueta on ollut käytössämme etenkin kenkien, sukkien ja asusteiden osalta. Pojan siistimmät kengät olen tilannut täältä ja vöitä, henkseleitä ja sukkia on ollut käytössämme myös paljon. Tytölle on jo valmiina odottamassa rusetteja, joita löytyy laaja valikoima sekä muutamat sukkahousut, jotka vaikuttavat myös erinomaisilta. Pojalle olen myös tilannut La Coquetalta muutaman kerran shortseja ja siistimpiä neuleita ja olen ollut niihin kovin tyytyväinen.The Little White Company on ollut paras paikka pyjamien ostoon ja suurin osa pojan yöasuista onkin täältä hankittu. Suosikkejani ovat ehdottomasti gingham-kuosiset kaksiosaiset pyjamat. Merkiltä löytyy myös laaja valikoima esimerkiksi vilttejä ja shaaleja etenkin vauva-aikaa ajatellen. Little White Company saa eritysesti kiitosta myös laajasta unisex-valikoimastaan vauvoille.

Ralph Laurenilta olen hankkinut aina tuliaisina perinteisiä polo-paitoja sekä neuleita, jotka pysyvät arkikäytössä siisteinä erinomaisesti. Päiväkotikäyttöä ajatellen GAP on ollut myös loistava, sieltä olen hankkinut paljon college-housuja pojalle. Vinkkinä GAPille; kannattaa hyödyntää heidän amerikkalaisten juhlapyhien mukaan osuvat alennukset, jotka ovat myös amerikkalaisen runsaita. 

Poikien vaatteiden osalta Trotters on ollut myös mainio ja klassisia vaatteita löytyy merkiltä paljon. Neuleita, kauluspaitoja sekä polo-paitoja olemme merkiltä käyttäneet ja olleet niihin kovin tyytyväisiä. Kauluspaitojen osalta vinkkinä muuten Helsingistä Galleria Esplanadista löytyvä Schoffa, josta löytyy pienille pojille hyvällä hinta-laatusuhteella kauniita kauluspaitoja. 


Tässä omat suosikkini, kuulisin teiltä myös enemmäin kuin mielelläni vinkkejä suositeltavista lastenvaatemerkeistä!


Being a mom means working as a stylist as well and I really enjoy this role also. Cute children's clothes are close to my heart and I love it when I still get to decide the outfits. No Disney characters or other "fashionable" statements yet and mom gets to buy all the beautiful and classic clothes. 


Tintti


Kuvat: Jacadi & La Coqueta

4 comments:

 1. Meiltä löytyy kolme tyttöä ja samat suosikkimerkit lastenvaatteissa ovat lähellä minunkin sydäntäni. Trottersin vaatevalikoimaan en ole tutustunut, täytyykin kurkata millaisia vaatteita heiltä löytyy tytöille. Suosittelen tutustumaan myös Cyrilluksen vaatteisiin jos eivät ole tuttuja, sieltä olen löytänyt monia ihanuuksia meidän tytöille ja hinta-laatusuhde on ainakin meidän vaatteissa ollut hyvä.

  ReplyDelete
 2. Oi, mikä ihana tyttötrio! :) Ja hauska kuulla, että olet löytänyt samoja lastenvaatesuosikkeja. Iso kiitos tuosta Cyrillus-vinkistä, olen joskus merkistä kuullut, mutta sen kokonaan unohtanut! :)

  ReplyDelete
 3. Kaunis blogi!
  La Coqueta ja Petit Bateau ovat meidänkin pienten (poikien) suosikkeja. Todella hyvälaatuisia raitapaitoja olen löytänyt Emma och malena -merkiltä. Nämä paidat ja Petit Bateaun perusbodyt ovat kestäneet kulutusta ja pesuja paremmin kuin mitkään muut meillä käytössä olleet lastenvaatteet. Saakohan tuota Jacadia tilattua Suomeen jostain nettiputiikista? Kiinnostaisi testata sitäkin.
  t. Kotiäiti :)

  ReplyDelete
 4. Voi kiitos :)

  Ja kiitos mahtavasta vinkistä, täytyykin tutustua tarkemmin! Jacadia ei suoraan saa ilmeisesti mistään tänne tilattua. Tallinnan liikkeestä onnistuu tilaaminen ilmeisesti jotakin kautta, mutta verkkokauppaa en ole vielä mistään löytänyt, joka toimittaisi Jacadia Suomeen.

  ReplyDelete