SINNE HELSINKI

Monday, May 25, 2015

Ruokavalioni on pääasiassa todella kasvis- sekä kalapainotteinen ja suosin yleensä hiukan kevyempiä kokonaisuuksia ja raikkaita makuja. Tästä huolimatta välillä ei kuitenkaan ole mitään parempaa, kuin kunnon hampurilainen tuhtien ranskalaisten kanssa. Tällainen päivä koitti viikko sitten ja päätimme mieheni kanssa suunnata lounaalle viime syksynä avattuun Sinneen Eerikinkadulle, jonka hampurilaisista olimme kuulleet paljon hyvää. 

Sinnen Porvoolainen alkuperäisravintola on tunnettu erinomaisista ja erityisesti mahdollisimman paikallisista raaka-aineistaan. Puhdasta ruokaa, joka tekee syöjälleen hyvää. Helsingin Sinnen listaltakin löysin monen monta ateriaa, jotka haluan vielä kokeilla ja miljööltäänkin todella mukavaan ravintolaan on palattava vielä monesti uudestaan. 


Hampurilaisannos täytti odotukset ja oli juuri niin mehevän herkullinen, mitä olin siitä etukäteen kuullut. Lisukkeeksi valitut ranskalaiset olivat myös erinomaiset ja niitä oli jopa niin paljon, etten niitä jaksanut kaikkia syödä. Hyvän hampurilaisen metsästäjälle voin annosta lämpimästi siis suositella.  

Vinkkinä myös pienten lasten äideille, että Sinneen näytti olevan helppo pääsy rattailla ja lounasaikaan ravintolaan tuli monta äitiä vauvojen kanssa. Ravintoloita, jonne rattaat saa kätevästi pöydän viereen, ei koskaan ole liikaa. 


Sometimes a perfect hamburger with crispy fries is all you need and one place to recommend for this meal is Sinne Helsinki. The restaurant opened in Helsinki last fall and is known for it's great food and excellent service. Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!