MAKE A WISH

Thursday, May 28, 2015

Kuten Betina viime viikolla Facebookissamme kirjoitti, rakastamme saada palautetta teiltä blogistamme ja sen sisällöstä. Sitä on tullutkin viime aikoina todella kivasti; ehdottomasti eniten saamme teiltä toiveita  mielenkiintoista ihmisistä kertovista tarinoista sekä päivän asu -tyyppisistä postauksista. Varsinaisesti tyyliin keskittyväksi blogiksi emme ole Stellaria viemässä, mutta silloin tällöin toki täällä mielellämme käymme vierailemassa kuviemme kera. Ja tarinoita lupaamme teille jatkossakin - onhan se yksi keskeisimmistä blogimme ajatuksista. 

Vaikka kommentteja on tosiaan viime aikoina tullut mukavasti, otamme palautetta aina enemmän kuin mielellämme vastaan! Kanavalla ei niin väliä; blogin kommenttiboksi, Facebook, Instagram, sähköposti sekä tietysti kasvotusten saatu palaute on meille kaikki ihan yhtä tärkeää. Ennen oman blogin kirjoittamista sitä ei tosiaan voinut arvatakaan miten paljon jokainen kommentti lämmittää sydäntä!


Omalta osaltani vietetään raskauspukeutumisen viimeisiä viikkoja ja oi, miten odotankaan oman vaatekaappini käyttöönottamista. Toki tämän jälkeen on edessä aika, jolloin pukeutumisessa optimoidaan vauvan ruokailuun liittyviä asioita, mutta tällä hetkellä odotan rehellisesti jo ihan todella paljon aikaa, jolloin pallomaha ei ole rajoittamassa asukokonaisuuksiani. Enää ei tosin kovin montaa kuvaa taideta ehtiä kuvaamaan blogiinkaan viikkojen (tai päivien, ei sitä koskaan tiedä) käydessä koko ajan nopeammin kohti kuopuksemme syntymää.

We love to get feedback on Stellar: each and every comment delights us more than you could ever imagine. No matter if they come via blog comments, Facebook, Instagram, e-mail, or face-to-face - we love getting them. Stories about interesting people and our outfit posts are the most requested content according the feedback we've got and since your wish is our command, here is a few pregnancy outfit pictures. 


Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!