SPRING COATS

Wednesday, April 22, 2015


Viimeinkin taitaa olla koittanut aika, jolloin paksummat villakangastakit uskaltaa oikeasti viedä talvisäilöön odottamaan ensi vuotta. Joka vuosi tämä tunne tuntuu ihan yhtä mahtavalta ja ajattomat trenssit ja kevyemmät takit ovat mielestäni muutenkin niitä takeista kauneimpia.
 
 
 
Kevät- ja syystakkeja tekisikin mieli usein hankkia joka sesongille uusi, mutta vuosi toisensa jälkeen saa todeta niiden käyttöajan olevan vuoden aikana niin lyhyt, että muutama riittää. Siirtyminen tästä vielä kevyempään nahkatakkiin tai bleiseriin koittaa yleensä (onneksi) kovin nopeasti ja aitoa tarvetta uudelle takille ei varmasti vielä moneen vuoteen ole edessä.

 
Perinteisen ja klassisen trenssin lisäksi tykkäämme molemmat Betinan kanssa buklee-takeista ja kovin saman henkiset sellaiset kaapeistamme löytyykin. Betinan Massimo Duttilta ja omani Katri Niskaselta. Molemmat helposti varioitavissa sekä arkeen että juhlaan ja tuovat piristävää vaihtelua yksinkertaisemmalle trenssille kevätpäiviin.
 
 
 
The spring sun  is finally keeping us warm enough for spring coats and accessories. Nothing feels better at this time than the fresh and light spring wardrobe and bright colours. A nice spring coat doesn't need a lot of styling, only a few spring accessories and we are ready to enjoy the sun!
 
Tintti
 
 

No Comments Yet, Leave Yours!