WHAT IS STELLAR?

Sunday, March 8, 2015

STORIES
Blogien pitkäaikaisina suurkuluttajina huomasimme kaipaavamme blogeilta yhä enemmän aikakausilehdistä tuttua sisältöä, kuten mielenkiintoisia henkilötarinoita, urakertomuksia sekä palasia aikuisemmasta arjesta. Stellarin ajatuksena onkin tuoda esille blogeista tutun lifestyle-sisällön lisäksi inspiroivia tarinoita ihmisisistä ympärillämme.

FASHION
Muotibloggaajia emme ole, mutta kauniit klassiset vaatteet ja tyyli ovat lähellä molempien sydäntä. Muotiviikkoja, -blogeja sekä -uutisia seuraamme mielellämme, mutta Stellarissa tarjoamme inspiraatiota pukeutumiseen niin työpaikalle kuin hiekkalaatikon reunallekin kuumimpien high fashion -trendien sijaan.

BEAUTY
Molemmille intohimo - ja toiselle jopa työ. Kosmetiikka on iso (ja ihana!) osa naisten arkea ja haluamme jakaa siihen liittyviä vinkkejä ja ihastuksia. Luvassa myös kurkistuksia alan viimeisimpiin trendeihin suoraan sisäpiiristä.FOOD & WINE
Rakkaus juhlien järjestämiseen ja kauniisiin kattauksiin on iso osa meitä molempia ja näkyy myös arjessamme. Inspiraatiota uusiin resepteihin, niin arkisempiin kuin juhlavampiin, tarvitsee meistä jokainen ja niitä Stellarista myös löytyy. Hyvä viini kruunaa aterian ja viinimaailmaan tutustutaan suositusten ja joskus myös viinimatkojen kautta. Usein keittiöissämme sukelletaan syvälle jauhopilveen, leipomisen ollessa molemmille erittäin mieluinen harrastus. 

TRAVEL
Tärkeä asia ja intohimo meille molemmille sekä sijoitus, joka meistä molemmista kannattaa ja rikastuttaa aina. Reissuun lähdetään silloin, kun kalenteri antaa myöten ja ulkomailla asuneina molemmilla taitaa olla ikuinen kaipuu kokea ja nähdä maailmaa. Reppuselkäisiä travellereita emme ole ja mukavuuteen haluamme matkallakin panostaa. Suosikkikaupunkejamme ovat Pariisi, New York ja Tukholma. 

HOME
Sisustaminen ja kauniit kodit kiinnostavat meitä molempia ja mielenkiintoista sisustamiseen ja designiin liittyviä löytöjä jaamme mielellämme täälläkin. Näemme ympärillämme paljon ystäviemme kauniita koteja, joihin päästämme myös teidät aina mahdollisuuden tullen kurkistamaan. 

BEBÉ
Suloinen maailma, joka on kasvava osa Tintin arkea ja pieni osa tätäkin blogia. Valikoituja tyylikkäitä palasia löytyy Stellarista tästäkin maailmasta silloin tällöin, suurimpana tarkoituksena hyvien vinkkien ja linkkien jakaminen samassa elämäntilanteessa oleville. Ja tietysti välillä myös minityylien ihasteleminen, niin vaatteiden kuin sisustuksenkin osalta. Lastenjuhlien suunnittelemisen ja järjestämisen ollessa erityisen mieluista puuhaa, pääsee täälläkin silloin tällöin nauttimaan pastellisen sokerisesta juhlamaailmasta.

ROYAL
Julkinen salainen paheemme, josta emme edes aina kehtaa myöntää, kuinka paljon sen kiemuroista tiedämmekään. Kuninkaallisen maailman seuraaminen toimii meille tosielämän oopperana ja teatterina, hyvänä viihteenä ja tietysti myös erityisesti prinsessojen ja kuningatarten tyylien ihasteluna. Maailma, joka on aina yhdistänyt meitä molempia ja jonka uusimmat kuulumiset aina keskenään jaamme.

Lämpimästi tervetuloa - toivomme, että viihdyt!

What is Stellar all about? 

Stories about lifestyles; both our own and interesting people around us. Fashion in terms of not even trying to be fashion bloggers; instead sharing inspiration and ideas for classic style - both in and out of the office. Beauty is a shared passion of ours – for one of us even a profession. Food & Wine: we absolutely love hosting parties and creating beautiful table settings with yummy recipes.

Travel is an essential for both of us and we see it as a great investment; we’re off to Paris, New York or Stockholm whenever we have the chance! Home – we hope to share inspiring ideas in terms of our own interior choices as well as having sneak peeks into the gorgeous décors of our friends. Bebé is a large part of Tintti’s life; inspiration for beautiful ministyles and kiddy parties coming up! Last but not least: our public secret love for Royals which keeps on amusing our friends and family.

Betina & Tintti

6 comments:

 1. Tämäpä oli iloinen uutinen, jään seuraamaan! Betina, sinä olet niin ihana tyyppi, sinusta tulee aina mieleen prinsessa Madeleine <3 Jopa ulkonäöstä ja hymystä! Tsemppiä teidän blogitaipaleelle <3

  ReplyDelete
 2. Kiitos mielettömän kauniista sanoistasi, ihana Martina!

  Betina

  ReplyDelete
 3. Löysin blogin Womena-haastattelun kautta. Kivalta vaikuttaa - tsemppiä!

  ReplyDelete
 4. Kiva kuulla, että löysit tänne ja kiitos! Toivomme, että viihdyt mukana! :)

  ReplyDelete
 5. Löysin bloginne ihan sattumalta googlaillessani mutta ihastuin ja jäin lukijaksi! Sopivassa suhteessa kaikkea itseäni kiinnostavaa.
  Olette melko tuoreina bloggaajina saaneet jo vankan jalansijan blogosfäärissä, ja olisikin hauska kuulla, onko teillä antaa jotain hyvää vinkkiä siihen, millä uudehko blogi saisi vähän tuulta siipiensä alle? :)

  ReplyDelete
 6. Ihana kuulla sinun löytäneen blogimme ja kiitos kauniista sanoistasi ja kommenteista! Ja mahtava postaus-idea, kirjoitamme aiheesta mielellämme! Palaamme aiheeseen sitä hetken pohdittuamme :)
  -Tintti

  ReplyDelete