SPRING PICKS

Friday, March 20, 2015

Tiedättekö sen tunteen, kun ensimmäisinä aurinkoisina kevätpäivinä kaikki talvivaatteet, -takit ja -kengät alkavat tuntua niin nuhruisilta ja tunkkaisilta, ettei ulos tekisi mieli astua? Mutta on vielä niin kylmä, ettei voi vaihtaa vielä kevätvaatteisiin? Tällaiselta on tuntunut usein viime viikkojen mahtavan aurinkoisina päivinä ja juuri tällaisena päivänä piipahdimme myös Womena-liikkeessä, jossa olimme enemmän kuin innoissamme päästessämme tutustumaan juuri saapuneisiin kevään uutuustuotteisiin.Muoti on siinä mielessä hassua, että joka kevät uusien trendien rinnalle tuntuu tulevan yhä uudestaan ja uudestaan tietyt tutut elementit: muun muassa klassiset breton-raidat, korallin eri sävyt meikeissä ja pastelliset sävyt asusteissa. Usein kuitenkin näiden elementtien muoto vaihtelee hieman ja niitä korostetaan uusilla tehostesävyillä. Esimerkkinä tänä keväänä vahvasti eri voimakkuusasteina näkyvä sininen tuntuu nyt olevan esillä hieman sähäkämpänä sävynä usein voimakkaalla oranssilla tehostettuna. Toisaalta - why fix something when it's not broken- klassisella valkoisella ja konjakinruskealla raikastettuna erityisesti tummansininen tuntuu toimivan yhä uudestaan vuodesta toiseen. Eikä ole kevättä ilman valkoista ja vahvaa denimiä, mieluiten ylä- sekä alaosaan samanaikaisesti puettuna. All white sekä double denim, tuttuja termejä jo muutamalta viime keväältä, eikö?

Womenan valikoimaan kuuluvat meidän suosikkeihin lukeutuvia klassisia brändejä, kuten Henri Lloyd, Tiger of Sweden, Ralph Lauren ja Lexington. Valitsimmekin sekä verkkokaupasta että liikkeestä kevään omat spring picks -lempituotteemme: Tintti vatsan pehmeästi peittävän pehmoisen cashmere-tunikan Repeatilta, Eeva täydellisesti kesäiltoihin sopivan Henri Lloyd -mekon ja Betina nudensävyisen himmeästi hohtavan silkkipaidan Bruuns Bazaarilta.Ja yksi asia tuntuu myös joka ikinen kevät yhtä huikelta; se kepeän onnellinen askel, jonka saa ottaa ensimmäistä kertaa tennareilla auringon kuivattamilla kaduilla.

Do you know that feeling on those first sunny spring days, when your winter clothes just seem… dingy? Well we absolutely do and that's why we were so excited to visit Womena and see the first items of the spring! We each picked out our spring favorites of the new collections of brands like Henri Lloyd, Tiger of Sweden and Lexington. What's your go-to item or trend this spring? 

Betina & Tintti

No Comments Yet, Leave Yours!