BREAKFAST TIME: RAVINTOLA STORY

Monday, March 23, 2015

Tunnelmallisen Vanhan Kauppahallin keskiaulassa sijaitseva Ravintola Story on kuin pieni pala Tukholmaa Helsingissä. Monista lukemistani arvioista huolimatta en jostain syystä ollut aiemmin käynyt Storyssa, mutta ihastuin paikkaan heti ensivierailulla. Mistä pidin erityisesti Storyssa (ja joka toi mieleeni tukholmalaisravintolat!) oli klassisen elegantti ympäristö yhdistettynä tietynlaiseen rentouteen. Skandihenkisen miljöön ja menun lisäksi vaikutuksen teki erityisesti palvelu: en rehellisesti sanottuna muista koska olisin saanut niin aidosti ystävällistä ja lämminhenkistä palvelua. Palvelulla onkin lähtökohtaisesti minulle todella suuri merkitys, sillä ihanimmankin ravintolan voi pilata keskinkertaisella palvelulla. Kävimme tällä kertaa Storyssa aamupalalla ja valitsimme muutamista eri aamiaiskokonaisuuksista muun muassa mielettömän hyvää uuniohrapuuroa sisältävän vaihtoehdon (10 €). Myös viereisen pöydän Eggs Benedict näytti todella hyvältä - sitä on ehdottomasti testattava. Ilahduttavana yksityiskohtana meille käytiin erikseen kertomassa, että kahvikuppiaan saa halutessaan käydä täydentämässä. Pieni, mutta herttainen ele, joka toi hyvän mielen. 

Storyn filosofiana on tarjota laadukasta, lähellä tuotettua ja hyvää ruokaa, mikä ainakin tämän vierailun perusteella toteutui hyvin. Muutenkin kauppahalli kokonaisuudessaan oli todella positiivinen yllätys; launtaiaamun vilinää turisteineen ja aamuleivänhakijoineen oli kiva seurata ikkunapöydästä kauniin maiseman äärellä. Uusi vierailu Storyyn esimerkiksi aamiaispalaverin tai lounaan merkeissä on siis ehdottomasti tehtävä.
The renewed Old Market Hall in Helsinki has this super nice little place called Story. To me, somehow it feels like a little piece of Stockholm in Helsinki in terms of the overall experience. Not only do they have amazing porridge and cozy surroundings, but also the service is top notch. Highly recommend trying the breakfast! 

Betina

No Comments Yet, Leave Yours!