BLOGIN TAKANA; TINTTI

Monday, March 9, 2015


Blogin toinen kirjoittaja olen minä, Tintti. Jotkut teistä saattavat tunnistaa minut edellisestä Lilyn alla olleesta blogistani, jota kirjoitin aiemmin ja sen kirjoittamisesta tykkäsinkin kovasti. Muutaman Lily-vuoden jälkeen oli kuitenkin aika jollekin uudelle ja jollekin, jota saisin tehdä yhdessä jonkun kanssa.

Uskon läheisteni tuntevan minut hymyilevänä ihmisenä, jolla täytyy olla aina monta rautaa tulessa. Projekteja syntyy mielessäni usein ja montaa niistä usein toteutankin samanaikaisesti. Tyypillinen kaksonen tässä mielessäni ainakin, kuten horoskooppini on minulle opettanut. Paikoillaan en muutenkaan liian pitkään viihdy henkisesti enkä fyysisesti ja matkustaminen on iso osa elämääni ja sitä onkin tullut harrastettua elämäni aikana paljon. Arjessa liikkumisesta pitää huolen rakkaus urheiluun, joka on aina ollut jossakin muodossa tärkeä osa elämääni.


Opiskeluideni jälkeen media-ala imaisi minut täysillä mukaansa ja olen ollut onnekas, kun olen löytänyt työn, josta tykkään hurjasti. Digipuoli kiinnostaa erityisen paljon ja siitä ehkä osoituksena tietysti myös tämä blogi. Tämän projektin myötä olen myös päässyt harjoittelemaan salaista kiinnostuksen aihettani koodaamista ja olenkin löytäyt sisältäni pienen koodarin. Olen myös luvannut itselleni, etten koskaan tee työtä, josta en aidosti nauti, niin iso osa elämäämme työ kuitenkin on. Perusluonteeseeni kuuluu elämänmyönteisyys ja positiivisuus ja haluan myös ympäröidä itseni iloisilla ihmisillä, niin töissä kuin muussakin elämässä.

Arkeni muodostuu tällä hetkellä vielä hieman uuden opettelusta, sillä palasin juuri äitiyslomalta takaisin työelämään ja poikani aloitti päiväkodin. Kurkistelen varovasti siihen kuuluisaan ruuhkavuosien maailmaan ja opettelen elämään uudessa arkirytmissäni. Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä vajaa kaksi-vuotias poika sekä mieheni, mutta jotta arki ei ehtisi tylsäksi käydä, on meistä tulossa kesällä nelihenkinen perhe.

Kun idea Stellarista ensimmäisen kerran juolahti mieleeni viime syyskuussa, tiesin heti, kenen kanssa sitä haluaisin lähteä kehittämään. Onnekseni Betti oli ensimmäisestä varovaisesta tekstiviestistäni alkaen innoissaan mukana ja yhdessä olemme siitä lähtien uudenlaista blogia ideoineet. Monen monta kahvihetkeä on tullut blogiajatusten ja teknisten asioiden opettelun parissa vietettyä ja pikkuhiljaa olemme kokonaisuutta rakentaneet. Toivon kovasti, että viihdyt Stellarin parissa!


After blogging in Lily for few years it was time for something new and I asked my friend Betina to join me to create Stellar. Luckily I got yes as an answer and here we are inspired and excited to introduce Stellar to You.

I love new challenges and I tend to fill my everyday life with many projects even though my days with a job in media business and an almost two year son keep me busy enough. Not to mention my second pregnancy and growing belly besides that as well. A job that inspires and motivates is something I truly love and I always try to surround myself with positive people in business and in personal life.   

-Tintti


No Comments Yet, Leave Yours!