A BUSY GIRL'S DINNER PARTY SECRET

Thursday, March 26, 2015

Rakkaus juhlien ja illallisten järjestämiseen on yksi asia, joka yhdistää vahvasti Tinttiä ja minua. Mutta jopa järjestelmällisinä tunnettujen Stellar-tyttöjen organisointikyky on koetuksella, kun kiireisen työviikon keskellä agendalla on illallisten emännöinti, kuten minulla viime viikolla.

Siksi halusinkin jakaa teidän kanssanne onnistuneeksi kokemani vinkin. Stockalta saa todella kauniita ja herkullisia Patisserie Teemu & Markus -leivonnaisia, jotka sopivat täydellisesti rennon illallisen jälkiruoaksi. Lähtökohtaisesti minun on myönnettävä, että oma salaisuuteni onnistuneiden juhlien ja illallisten järjestämiseen (hyvissä ajoin aloitettujen valmistelujen lisäksi!) taitaa olla se, etten edes yritä tehdä kaikkea alusta alkaen itse. Esimerkiksi macaronien teko kiireen keskellä on vain yksinkertaisesti ehdoton no-no. Ainakin minä käytän mielummin muutaman ylimääräisen hetken esimerkiksi kattauksen viimeistelyyn kuin viime hetken hässäköintiin. Myös vieraat arvostavat varmasti enemmän hymyileväistä ja stressitöntä emäntää - jolla ei ole macaron-jauhoja hiuksissaan.
Hosting a dinner on a weeknight during a busy week can be a bit … challenging. Even for the super organized Stellar girls! That's why I wanted to share a little secret with you: Stockmann has these beautiful pastries by Patisserie Teemu & Markus which are perfect desserts for casual dinners. 

Betina 

2 comments:

 1. Onpa kauniita leivoksia :) Ja just näin, kaikkea ei kannata tehdä alusta asti itse! Näin energiaa riittää vielä illallisseurasta nauttimiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, Stella! Teilläkin näytti olevan ihania herkkuja bloggaajaillassa :)

   Aurinkoista päivää!

   Delete